• 24 Feb 17

    Värderingsdag vin, mynt och frimärken med Bruun Rasmussen

    Bruun Rasmussen och Göteborgs Auktionsverk värderingsdag vin mynt frimärken Ulf Wagner

    Efter höstens succée kommer Danmarks ledande auktionshus Bruun Rasmussen tillbaka till Göteborgs Auktionsverk för att hålla en värderingsdag för mynt, frimärken och vin. Onsdagen den 1 mars mellan kl. 13.00 – 17.00 finns experter på plats. Klockan 15.30 kommer Ulf Wagner och kåserar kring vin, ingen föranmälan krävs.

    Bruun Rasmussen är Danmarks ledande auktionshus och en stor aktör inom vinauktioner. Samarbetet med Göteborgs Auktionsverk ter sig naturligt i ett sammanhang där svensk lagstiftning inte möjliggör vinauktioner på hemmaplan med någon annan än Systembolaget. Närheten till Danmark gör det istället möjligt att värdera sina viner på plats här i Göteborg för att sedan sälja på auktion i Köpenhamn. Bruun Rasmussens spetskompetens i fråga om frimärken och mynt öppnar även det upp för Göteborgspubliken att nå den internationella marknaden inom detta speciella samlarsegment.

    Värderingsdagen med möjlighet till inlämning är den 1 mars mellan kl. 13.00 – 17.00 på Värmlandsgatan 2. Ingen tidsbokning krävs.