fbpx

Sälja

Det finns större anledning än någonsin att sälja vidare föremål som man inte behöver eller har tröttnat på. Att återanvända är bra för framtiden. Och om du prioriterar trygghet, säkerhet och enkelhet är våra auktioner rätt forum. Dessutom är efterfrågan på föremål med en historia större än någonsin.

Väljer du att sälja ditt föremål hos oss lämnar du in det. Vi har öppet för inlämning av föremål måndagar 13-19 tisdag till torsdag 13-17 samt fredag och lördag 11-15. Har du många föremål eller önskar att vi ombesörjer ett dödsbo kan vi göra en värdering i hemmet. Vi fotograferar föremålet, katalogiserar det och visar det på vår online-auktion under sju till tio dagar. Du kan själv följa budgivningen på vår hemsida.

Kontakta oss för bokning av hembesök på info@goteborgsauktionsverk.se eller telefon 031-704 77 00. Eller kontakta våra värderare.

Tapio Korhonen

E-post: tapio.korhonen@goteborgsauktionsverk.se
Telefon: 073 4606190

Maria Öhman

E-post: maria.ohman@goteborgsauktionsverk.se
Telefon: 073 4606191

Sålt

När ditt föremål är sålt får du betalt inom 30 dagar efter avslutad auktion, förutsatt att köparen inte ångrar sig eller vill reklamera föremålet. Pengarna överförs till det bankkonto eller bankgiro som du har angivit när du registrerade dig. Vi tar en provision på 16 % av försäljningspriset, samt en slagavgift på 100 kronor för varje föremål. Vår lägsta avgift är 300 kronor. Skulle du inte få ett bud som du accepterar gör vi ytterligare två försök. Därefter kan vi sänka bevakningspriset och auktionera ut det igen, annars får du hämta tillbaka ditt föremål.

Fullständig villkor för tjänsten hittar du här